Viktig informasjon om klubbens 50 års jubileum

Viktig informasjon om klubbens 50 års jubileum

Publisert av Anne Berit Pedersen den 23.04.24.

VIKTIG INFORMASJON OM KLUBBENS 50 ÅRS JUBILEUM 26-27 APRIL

Nå nærmer det seg klubbens 50 års jubileum med stormskritt. Her kommer litt viktig informasjon, som er viktig at påmeldte får med seg! Ved eventuelle spørsmål, ta kontakt med Arvid Pedersen på 970 57 361

Fredag 26 April

Det blir en uformell feiring og samling på klubbhuset vårt fra kl 18.00-21.00. Her vil det bli servert kaker, delt gode historier og anledning til både mimring og sosialt samvær. Dette blir en uformell, koselig kveld hvor alle er velkomne. Her er det bare til å komme.

Lørdag 27 April

Alle som skal stille ut bil i Haugesund sentrum, må møtes på klubbhuset (Kvalamarka 18B). Oppmøte er fra kl 8.45. Vi kjører fra klubbhuset senest kl 9.15! Viktig at alle får dette med seg, at vi må kjøre fra klubbhuset senest kl 9.15. Dette er for at vi må være i sentrum til kl 10.00.
VIKTIG AT ALLE KJØRER SAKTE, OG FØLGER PARKERINGSVAKTENES ORDRE. PARKERINGSVAKTENE VIL HA GUL REFLEKSVEST PÅ SEG. TA HENSYN, KJØR SAKTE, RESPEKTER PARKERINGSVAKTENE, SÅ VIL DETTE GÅ FINT.
I Torgbakken ved blant annet Dolly Dimples og Ark (gamle Nils Sund), vil både NAF stå med Veltejakob, brannbilen, majå og ikke minst HVK standen. I HVK standen vil det bli levert ut lunsj/drikke og emblem fra 12.00.
I HVK standen vil det også bli anledning til å kjøpe klubbens nye effekter, i anledning klubbens 50 års jubileum. Vi har nye krus, capser og t-skjorter. Vi håper at flest mulig av klubbens medlemmer ønsker å kjøpe noen klubbeffekter, for å bidra til klubben. Dette kan også gjøres på Fredagen på klubbhuset.
Ca kl 14.00 kjører vi samlet fra Haugesund Sentrum, og ut til Visnes.
Festen vil bli avholdt på UNI-K, rett ovenfor klubbhuset vårt. Dørene åpner kl 19.00. Hvor det vil bli servert en velkomstdrink. Maten blir servert kl 20.00. Du vil få en enhet med valgfri drikke øl/vin/brus til maten. Resten må du medbringe selv. Det blir både underholdning og live musikk på kvelden.
Det er mulig å parkere både utenfor UNI-K og eventuelt inne på klubbens område. Ønsker du å parkere inne på klubbens område, gi beskjed til Arvid i forkant.