Årsmøte 5 Februar 2024

Årsmøte 5 Februar 2024

Publisert av Anne Berit Pedersen den 23.01.24.

Innkalling til årsmøte 5 Februar kl 19.00 på klubbhuset!

Her er dagsorden for årsmøte 2024. Dokumentet ligger også vedlagt.

1.  Valg av møtedirigent

2. Godkjenning av innkalling

- Innkalling til årsmøte ble sendt ut på sms til de som ikke hadde registrert e-post, og e-post og Gnist til resten av medlemmene.

3. Årsberetning

- Årsberetningen leses opp.

4. Årsregnskap

- Gås igjennom av kasserer. Revisor har godkjent regnskapet.

5. Valg

Det er nestleder Irene Vøyum, kasserer Anfinn Hetland, styremedlem Sigbjørn Alvseike og styremedlem Johannes F Øvretveit som er på valg. Alle ønsker å ta gjenvalg.

6. Innkomne forslag

Forslag a: I 2023 fikk klubben en Rover i gave. Denne Roveren står i tusen deler. Styret har tatt en nøye vurdering, om vi skal restaurere denne Roveren. Styret har kommet frem til at Roveren er et alt for stort prosjekt for klubben, og at det vil bli et svært kostbart prosjekt. I tillegg er det få som har den nødvendige kunnskapen om denne bilen. Styret foreslår derfor at vi selger eller vraker denne bilen. Og at midlene fra denne bilen, pluss noe av klubbens midler går til å kjøpe et nytt prosjekt til glede for klubbens medlemmer. Et prosjekt som ikke er like krevende, og hvor medlemmene kan komme med innspill til hvilket kjøretøy dette skal være. I henhold til klubbens statutter står det blant annet at klubben skal jobbe for oppsporing, restaurering og bevaring av kjøretøy.

Forslag b: Det er kommet forslag om styrehonorar. Leder, nestleder, kasserer og sekretær får 2500kr i året. Styremedlemmer og vara får 1000kr i året. Dette er for å bedre rekruttering til styret i fremtiden.

Forslag c: Styret har allerede dannet en «vaktmestergruppe», som skal ta ansvar for klubbens garasje, klubbhus og lignende. Det trengs flere medlemmer i denne gruppen. I tillegg ønsker styret å danne en tur/arrangement gruppe.

7. Eventuelt

Vi har per dags dato ingen redaktør, og derfor ingen klubbavis. Det er ønskelig med flere redaktører/medieansvarlige. Disse personene kan være med å legge ut tekster og informasjon på vår nettside, og eventuelt lage digitale klubbaviser om ønskelig. Vi oppfordrer også våre medlemmer til å sende artikler og bilder som vi kan legge ut på vår nettside. I henhold til våre statutter, så lages det ikke klubbavis så lenge vi ikke har redaktør.