Utflukt til Etne & Vindafjord motorklubb

Utflukt til Etne & Vindafjord motorklubb

Publisert av Anne Berit Pedersen den 31.05.23.

Utflukt til Etne & Vindafjord Motorklubb


Torsdag 25 Mai reiste klubben inn på besøk til Etne & Vindafjord Motorklubb. Denne klubben eier et stort klubbhus på Bjoa, og mange av våre medlemmer har aldri vært der før. Inkludert meg selv. Så det var veldig kjekt at vi fikk lov til å komme på besøk. 

En del av våre medlemmer ble med på denne kjekke utflukten. Vi kjørte fra klubbhuset kl 17.00 og hadde et kort stopp innom Shell Aksdal, for å møte noen der også. Formann Arvid ledet vei, for han var en av de som hadde vært på besøk der tidligere. To biler stoppet innom Shell på Knapphus for et kort toalett besøk, og resten av gjengen kjørte videre. Jeg var i den ene bilen som stoppet på Knapphus. Jeg tenkte at det var best å finne adressen til klubbhuset. Jeg plottet adressen inn på GPS`en og vi kjørte avsted. 

Vi fant frem til klubbhuset uten problemer. Overraskelsen ble stor, da vi plutselig var de første på stedet av klubbens medlemmer. Hvor var resten? De burde jo ha kommet frem før oss. Jeg tok en kjapp telefon til Arvid for å høre hvor de var. De hadde kjørt langt forbi, og var på vei tilbake. Sissel og jeg spaserte opp til veien, og fikk vinket alle til oss. Siden sist Arvid var her, har trær og skog vokst. Slik at man ikke lenger så huset fra veien, derfor hadde de kjørt forbi. Så et tips til neste gang noen skal på besøk til Etne & Vindafjord Motorklubb, er at man ser ikke klubbhuset fra veien. 

Vi ble tatt så godt imot, og fikk en flott omvisning i deres store og kjekke lokaler! De har virkelig et stort og flott klubbhus, med mye plass. Masse ulikt verktøy, utstyr og lignende. Her kan man mekke sammen i fellesskap, noe som også ble gjort. Vi fikk se på flere spennende prosjekter, og på kjøretøyene som sto på lagring. Et av prosjektene var en Ford Junior 1933 modell. En bil med 25 hestekrefter. Dette er en bil man ikke ser hver dag. 

Håvard og jeg fikk også fortalt en del om Mekkegruppa vår. Etne & Vindafjord Motorklubb er også interessert i å starte en ungdomsgruppe, noe som jeg synes er utrolig spennende! De ønsket å høre litt om hvordan vi startet og om våre erfaringer. Det er så gøy at andre klubber også ønsker å jobbe med rekrutering og ungdommer. Dette er utrolig viktig for fremtiden. Vi må allerede nå dele videre den kunnskapen vi sitter på, før det er for sent. To av våre egne fra Mekkegruppa var også med på utflukten, og de fortalte også litt om hvorfor de er med i Mekkegruppa blant annet.

Jeg håper vi i fremtiden kan spille på hverandre, og dele erfaringer og kunnskap. Ikke nødvendigvis bare om ungdomsgruppe, men generelt. Jeg håper vi kan få til et enda tette miljø med klubbene rundt oss. Det er viktig at vi kan dele kunnskap og erfaringer videre. 

Tusen takk for at vi fikk komme på besøk. Et utrolig spennende og hyggelig besøk, og vi kommer gjerne tilbake! :-) 

Flotte store lokaler, med løftebukk, masse verktøy og utstyr. Her har de en kjekk plass å samles på. 

 

Et stilig camping prosjekt. 

Ikke hver dag man ser en Ford Junior 1933 modell. Ikke store motoren, med hele 26 hestekrefter. Bilen har opprinnelig gått på østlandet. 

Formann Arvid gir en liten oppmerksomhet, som takk for at vi fikk komme på besøk. 

Flere bilder finner du under bilder på nettsiden.